CastratenMaine Coon cattery

Fluff 'n Purrs'

website under construction,

working on the English version,

sorry for the inconvenience

Castraten


Ook hier wonen nog een flink aantal oudgedienden.

Zij die kwamen en ons leven verrijkten voor er ooit plannen waren om te gaan fokken met deze fantastische katten en zij die bleven omdat we gewoon niet meer zonder ze konden.

Hier onder, in orde van aankomst, onze "knuffel Coontjes":


Enya

(Flaigomar's Early Temptation) MCO n 22

female/neuter

Enya is het zusje van Ezra, onze eerste Maine Coon die helaas niet meer bij ons is en is eigenlijk bij ons komen wonen als een super bonus; een kerst cadeautje in oktober ;-).

Het is een beetje een ingewikkeld verhaal, maar om het kort te houden was zij degene die overbleef nadat een dierbaar familielid van ons, door ons besmet was met het Coonvirus.

Mary, het genoemde familielid, was na kennismaking met Ezra helemaal hoteldebotel en besloot zelf ook 2 coontjes te adopteren. Zo gezegd, zo gedaan, maar het was van origine een nestje van 4 kittens, dus er bleef er ééntje over....

Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen; Enya ging met ons mee naar huis, gezellig naar broerlief.

Dat dit een enorm goede zet is geweest, heeft de tijd ons geleerd. Dolle pret en vele uren vol met intense Coon liefde volgden en duren voort tot op de dag van vandaag!

Enya is wat gereserveerder dan haar broer, maar beslist niet minder lief! Ze weet je helemaal te ontwapenen met haar zachte stemmetje en haar manier van naar je kijken;door half geloken oogjes, alsof je de liefste op de hele wereld bent.... Natuurlijk beschuldig ik haar wel eens van apenliefde, want het lijkt wel heel vaak voor te komen als ze iets van me nodig heeft, ;-). Laten we het er maar op houden dat madammeke beslist niet dom is!

Thalassa

(Krioty Thalassa)

MCOn 22

female/neuter

In 2008 kwam geheel onverwacht dit fantastische poezenkind ons leven binnen stuiteren.

En ik zeg niet voor niets stuiteren... 1 bonk energie, liefde en ondeugd, zonder een greintje kwaad.

Dat wij met haar de nieuwe mama poes van onze cattery hadden gevonden, daar was geen twijfel over mogelijk :)

Gelukkig stelde zowel Danielle en als Gregor genoeg vertrouwen in mij om die plannen ook werkelijkheid te laten worden, en Thalassa heeft 11 prachtige kittens op de wereld gezet.

Maar nu is het klaar, tijd voor haar nageslacht om het stokje over te nemen.

Rolan

(Fluff 'n Purrs' Rolan)

MCO n 22

male/neuter

Ik hield al van hem voor hij geboren was....

Mijn nieuwe knuffel kater, want kom op, iedereen heeft een knuffel kater nodig, toch? Hij werd geboren, ik zag hem en was verkocht... dat was 'em.

Dat hij al mijn verwachtingen waar maakt, is natuurlijk wel mooi meegenomen, want een kat is een kat is een kat natuurlijk :)

Maar zoals Rolan is er echt maar 1.

Kerowyn

(Fluff 'n Purr's Kerowyn)

MCO n 22

female/neuter

Kero wist precies wat ze wilde vanaf het moment dat ze geboren werd. Blijven.

Zij koos ons en er was geen discussie meer mogelijk. Mijn halfhartige protesten van "nee, nee, we hebben niet nog een poesje nodig", werden compleet genegeerd. Kero had besloten te blijven en dat was dat. Natuurlijk had ze helemaal gelijk; ze heeft ons leven, naast het prachtige nestje dat ze ons geschonken heeft, op zoveel manieren verrijkt, dat ik niet kan beginnen met uitleggen.

Een stukje van het gezin dat tot nu toe had ontbroken.....

Helaas was haar eerste nestje ook haar laatste, maar het waren dan ook wel super babies :)

Manu

(Fluff 'n Purrs' Yamanu)

MCO ns 09

female/neuter


08-01-2010


Pedigree

Manu, onze teddy beer :)

Zij is uit ons eerste Fluff 'n Purrs nestje en vond al heel snel een super plekje bij een nichtje van mij. Helaas bleek na 3 lange jaren tobben dat het geen goed idee voor haar was om daar te blijven i.v.m. allergieen van haar blikopeners :(

Ze is toen weer thuis gekomen en nu wordt ze hier plat geknuffeld.. iets waar ze heel goed in is!

Dawnfire

(Fluff 'n Purrs' Dawnfire)

MCO f 09

female/neuter


25-10-2013


Pedigree

Dawn is geboren op de Fluff 'n Purrs' thuis basis, en de planning was dat zij het stokje zou gaan over nemen van haar moeder Belle.Helaas bleek dat zij niet alle testen glansrijk had doorstaan en dan zijn wij harteloos...... Geen toekomst als moeder van Fluff 'n Purrs' kittens.

Nu stuitert zij samen met de anderen door het huis, genietend van alle aandacht en het door de blikopeners aangelegde parcours, iets wat de tweebeners hardnekkig de woonkamer blijven noemen.

(rare wezens...)

Belle


(Fluff 'n Purrs' Beldaran)


13-06-2010

MCO n 22


Pedigree                           


Ze kwam en heeft mijn hart gestolen. Zo simpel is het.

Ze kwam, werd met open armen ontvangen en is opgegroeid tot een ongelofelijk mooi, lief meisje en een uitmuntende moeder.

Iedere dag is Belle een lichtpuntje in ons bestaan.