Poezen

Poezen


Hier stel ik aan jullie voor, de toekomst van onze cattery.

De bedoeling is dat deze dame(s), de moeder(s) van de Fluff 'n Purrs kittens worden.

Al onze dames worden getest op Fiv, Felv, en genetische afwijkingen.Siubhan (a.k.a. Eitje)


(Fluff 'n Purrs' Siubhan)


18-12-2014

MCO ns


Pedigree


Tja, ons Eitje...

Laat ik eerst eens uitleggen hoe ze aan deze naam komt, gezien ze zo'n prachtige naam heeft, Siubhan (spreek je uit als Sjevhan, sorry is een Schotse naam en die zijn soms erg creatief met spellen ;) )

Eigenlijk is het heel simpel... ze is een enorm blij ei.

Ik heb al een heleboel kittens voorbij zien komen, maar zo lief, dapper, volstrekt zonder angst en tegelijkertijd vol onschuld als ons Eitje, zo eentje kom je niet zo vaak tegen. Maar wij hebben er 1!!

Vandaar dat ik super blij ben om te kunnen zeggen, dat deze dame eindelijk heeft besloten om krols te worden en zich daarmee kandidaat heeft gesteld voor het toekomstig moederschap van Fluff 'n Purrs' kittens :)

Wordt vervolgd ;)


Gaia


(Fluff'n Purrs' Gaia)

31-10-2019
MCO ns

pedigree

Gaia.... kwam samen met haar 3 broers als een super vroeg Halloween cadeautje.
Mama Eitje heeft vast en zeker zitten wachten tot net na middernacht om mij 4 zwarte kittens te schenken, Happy Halloween!

Als enige dame in het gezelschap wist ze zich kranig te weren en heeft ze zich zeker nooit op de kop laten zitten. Het effen zwart heeft ze achter zich gelaten en ze heeft zich een prachtige zwart smoke vacht aan laten meten, slimme meid ;)
Al met al is het een super lieve, maar pittige dame geworden die recentelijk heeft laten weten dat ze er klaar voor is om mee te werken aan het voortbestaan van de Fluff 'n Purrs' clan. Ik ben zo benieuwd naar haar kittens... Go Gaia <3